vineri, 5 aprilie 2013

CU CE SA INDEPARTEZI GEL&LACUL?



Cu totii stim ca aceste produse Mani Gel&Lac, sunt lacuri pe baza de gel, se aplica in strat subtire si se usuca inLampa UV.

Mani Gel&Lacurile BrillBird, sunt de inalta calitate, acopera foarte bine, sunt extrapigmentate, nuantele fiind in tendinte.

Aplicarea lor este foarte simpla, se pregateste unghia corespunzator cu Nail Prep si Primer fara acid, dupa care vine stratul de baza Bond gel, se usuca in lampa, aplicati culoarea intr-un strat subtire, sau in doua straturi dupa caz si ultimul pas fiind Mani Gel&Lac Top, fixare si gata.

Este usoara aplicarea, merge rapid, arata foarte bine, sunt comode si rezistente, perfecte atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura.

CUM SA LE INDEPARTATI?

Solutia perfecta este: Remover BrillBird utilizat impreuna cu Soak Off Foil BrillBird.

Inainte sa-l aplicati, matuiti cu un buffer suprafata unghiei pentru indepartarea topului.

Aplicati un strop de solutie pe folia respective, care sunt create special pentru indepartarea lacurilor pe baza de gel, aplicati pe unghie si lasati sa actioneze 15 minute.

Dupa ce a expirat timpul, in care puteti face o pauza de masa de exemplu, doar le indepartati si cu un instrument de cuticule usor impingeti materialul care a mai ramas, este foarte simplu, se indeparteaza fara probleme.

E INTERZIS sa le indepartati cu alte solutii, ca de exemplu: acetona, care cu totii stim, nu este benefic unghiei sau cu dizolvant pentru tipsuri care pur si simplu distruge unghiile naturale.

Nu incercati sa inventati fel si fel de moduri cu folii si staniol obisnuit, nu o sa functioneze!

Aceste produse sunt special concepute pentru indepartarea gel&lacului, cumparati-le cu cea mai mare incredere si folositi produse de calitate, clienta cu siguranta se va mai intoarce dar daca aplicati produse necorespunzatoare, nici clienta nu va fi multumita.

Calitatea conteaza!

BrillBird Luxury Nail System

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu