marți, 2 aprilie 2013

GELURI COLORATE BRILLBIRD





BRILLBIRD COLOR GEL

Se referă la culorile simple, fără sclipici mari, cu timp scurt de uscare (2-3 minute) şi culori extrem de vii.

BRILL AIR GEL

O impecabila stralucire, cu putere dubla.

Secretul efectului cel mai puternic BB, se ascunde intre particularitatile sclipicilor, ce alcatuiesc compozitia acestui gel, intensitatea lor fiind remarcata din momentul deschiderii tubului.

BRILL GEL

Denumirea indică faptul că aceste geluri conţin o strălucire briliantă, cu sclipici speciali din poliester, în gel special, rezultând în unghii cu adevărat ca şi nişte bijuterii. Pe deasupra firma se ocupă cu cea mai mare atenţie cu aceste culori, fiindcă şi numele mărcii, şi sloganul acestuia se referă la bijuterii briliante.

BRUSH & GO

O nouă generaţie de color gel işi face apariţia in luna Martie la BrillBird, cel mai inovativ produs al ultimilor ani, cu o paletă formată din 18 culori la modă!

Până acum, pentru o acoperire perfectă se aplicau două straturi de gel, uscate in lampa uv şi plus aplicat finish cu luciu, uscat in lampa şi fixat dupa caz.

De acum inainte nu mai trebuie sa aplicaţi doar UN SINGUR STRAT DE GEL BRUSH&GO!

Acest gel are un conţinut imens de pigmenţi, acoperă perfect şi intr-un singur strat, şi in urma uscării acest gel rămâne lucios, nu mai are nevoie de finish pentru luciu şi nici de fixare.

Scurtează-ţi timpul de lucru, economiseşte material, şi creaza şi tu o manichiură impecabilă clientelor tale, alege şi tu gama de produse: BrillBird Brush&Go!

DIAMANT GEL

Gel Diamant, un efect revolutionar de diamant. Efect nou BB! Stralucire incredibila de diamant cu particularitati fine, un gel elegant care acopera perfect.

FROSTY GEL

Cel mai popular efect BrillBird "efect de gheata" ( Frosty ) cu o stralucire fina, nuantele palpitante, au devenit celebre in acest an.

GEL 3D

Culori inovatoare, maxima densitate, create special pentru tehnica de decorare 3D.

PAINT GEL PENTRU PICTAT

Gelurile de vopsit color BrillBird sunt cu adevărat speciale: cu totul că se construiesc pe un gel de uscare puternică, conţin o cantitate imensă de pigmenţi "paint" măcinaţi mai fin, astfel oferind o acoperire perfectă şi într-un strat foarte subţire, fără a pierde din culoare. Vopsirea cu acestea este un vis, folosirea tehnicii de o mişcare, de contur fie de începători, fie de profesionişti. A se folosi în straturi subţiri. Gelul Brill Top ajută uscarea acestora.

THERMO GEL

Işi schimbă culoarea în mod spectaculos datorită schimbării temperaturii. Pragul este 31 grade C: dacă tipsul se răceşte mai mult, îşi schimbă culoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu