luni, 17 iunie 2013

Aşezarea corectă ale şabloanelor pentru construcţie din gel


In această lume modernă ale unghiilor trendy, cel mai important lucru e ca să fie construite corăspunzător. Indiferent ce model aplicaţi, fie simplă sau foarte sofisticate dacă construcţia in sine nu este reuşită nu mai are niciun efect.
Construcţia da dovadă de calitatea produselor dar in primul rând de experienţa şi cunoştinţele manichiuristei care le realizează.

Cel mai important lucru e să ştiţi tehnica corectă al aşezării şablonului, să ştiţi la fiecare formă cum să-l aşezaţi, dacă trebuie să vină drept sau un pic inclinat in sus, dacă trebuie strâns tare sau nu, micile trucuri care vă ajută să obţineţi rezultate perfecte.
Poate multe persoane cred că nu exista rezultate perfecte, dar daca vă străduiţi si invăţaţi mereu, vă perfecţionaţi şi puteţi obţine rezultate uluitoare.



Primul pas este să pregătiţi unghia corespunzator, dezinfectaţi, matuiţi suprafaţa, impingeţi cuticulele, aplicaţi soluţie pentru degresare după care un Primer cu acid sau fără după caz şi urmează şablonul.

Dacă vorbim de unghiuţe de salon, cea mai populară formă este: pătrat scurt, inaintea aşezării şablonului, verificaţi dacă se potriveşte sub unghia pregatită, şi să-l taiaţi aşa fel incât să-l puteţi aşeza perfect. In momentul in care aveţi de construit un pătrat scurt, şablonul trebuie să stea drept.
In cazul in care construiţi un stiletto, şablonul vine puţin inclinat in sus şi trebuie să-l strângeţi bine ca să obţineţi o formă cât mai ingustă şi frumoasă.
La orice formă lucraţi, trebuie să aveţi mare grijă cu construcţia acestuia.
Puteţi crea orice model şi design, mici defecte puteţi acoperi cu ele dar o construcţie nereuşită, nu mai puteţi corecta sau să o ascundeţi cu diferite modele.

Construcţia in sine trebuie sa fie impecabilă, aşadar si un model simplu şi clasic va da perfect pe unghii.
O manichiuristă care işi respectă munca, clienţii şi rezultatele, este mereu in pas cu tehnicile cele mai moderne, se perfecţionează şi urmăreşte cu mare atenţie tot ceea ce se poartă in lumea unghiilor.

Vă dorim spor la treabă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu