duminică, 16 iunie 2013

Despre BrillBird Produse pentru Unghii False

Marca BrillBird este o marcă internatională recunoscută atât pentru calitatea produselor profesionale pentru unghii false cât şi pentru instructorii de unghii tehnice pe care îi deţine, scopul nostru fiind satisfacerea clenţilor atât cu produse de manichiura de CALITATE SUPERIORĂ cât şi cu sfaturi şi îndrumări despre podusele noastre.

Sunteţi în căutarea unei firme care să vă ofere sprijin profesional?

BrillBird este răspunsul, ne ţinem întotdeauna de promisiunile făcute.

Organizăm CURSURI de formare profesională cum ar fi: curs de constructie din gel si prafuri acryilice, curs modele unghii 3D, curs tehnica one movement (one stroke), cursuri mixte in cadrul cărora veţi invăţa pas cu pas trecând astfel de la un nivel mediu la unul avansat. Instructorii noştri sunt mereu la curent cu tot ce e nou fiind dispuşi să vă inveţe cele mai noi tehnici şi modele pe unghii, astfel veţi fi mereu în tendinţe.

Punctele noastre forte sunt calitatea şi siguranta, produsele noastre fiind cele mai bune de pe piaţă in domeniul unghiilor. BrillBird are o gamă variată de produse unghii false de la soluţii de pregătire, geluri de construcţie MONOFAZICE, fără acizi, atât pentru începători cât şi pentru profesionişti, de o calitate incomparabilă, atât şi prafurile noastre acrylice cât şi acoperirea gelurilor colorate care sunt EXTRAPIGMENTAŢI şi REZISTENŢI. Aceste produse de unghii false sunt testate dermatologic, respectând standardele Europene şi Americane de securitate şi sănătate în muncă. Sunt testate atât produsele de gel cât şi cele pe bază de GEL, lacurile semipermanente (Mani Gel&Lac), aşadar cu siguranţa veţi cumpăra tot timpul produse proaspăt fabricate de o calitate desăvârşită. La Noi puteti gasi toate produsele pentru unghii false necesare realizarii unghiilor perfecte, intr-un timp mai scurt deoarece BrillBird detine o gama larga de geluri unghii false UV, de calitate superioara. Cuvintele care ne caracterizează sunt: Calitatea şi Incomparabilitatea produselor unghii false BrillBird. Nu se crapă, sunt rezistente, acoperă perfect.

Suntem mândri de calitatea pe care oferim fiind că:
Noi NU IMITĂM, noi INVENTĂM! Noi suntem aici să vă ajutăm pe plan profesional, să vă susţinem în dezvoltarea carierei dumneavoastră ca sa deveniti o manichiurista profesionala!

Doriţi să garantaţi calitate profesională?

Răspunsul este: BRILLBIRD, produse de unghii false!

Nu mai aşteptaţi, alăturaţi-vă calităţii incomparabile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu