miercuri, 12 iunie 2013

De ce sa traiesti cu unghii false?

De ce sa traiesti cu unghii false? Raspunsul este simplu: pentru ca infrumuseteaza unghiile! Infatisarea unei femei- la fel ca in cazul parului frumos si ingrijit- este clasificata dupa unghiile ingrijite. In majoritatea cazurilor, cand un barbat se uita la o femeie care are unghii frumoase si ingrijite, inghite, iar primul lucru care ii trece prin cap este: "wow, femeia asta are stil."

Scopul unghiilor false este de a intari unghiile naturale, de a le lungi, dar scopul principal este de a le infrumuseta. Unghiile executate estetic, trebuie sa fie continuarea unghiilor naturale. Un ochi neantrenat nu vede diferenta, unde se termina unghia naturala sau de unde incepe extensia, vede doar o lucrare executata cu profesionalism, care ofera mainilor o infatisare ingrijita.

Inca din antichitate, unghiile au avut nevoie de ingrijire speciala. Faraonii si familiile lor au folosit unghii false din aur, care erau lipite pe unghiile naturale.

Unghiile false sunt usor de purtat, purtarea lor poate deveni o obisnuinta si ofera purtatorului un plus de frumusete. Unii zic ca unghiile false distrug unghia naturala. Este o conceptie grsita. Din contra, o unghie falsa bine executata, permite unghiilor naturale sa devina mai puternice. Daca o persoana a avut probleme cu unghiile false, vina este al tehnicianului, unde poate fi vorba de probleme tehnice, iar in cazul asta va recomandam sa va schimbati tehnicianul.

Unghiile sunt atat de inofensive, incat, pot fi purtate si de gravide, fara nici o consecinta negativa. Procesul chimic prin care se leaga materialele de suprafata unghiei,exclude posibilitatea patrunderii ingredientelor chimice prin stratul cornos in organismul uman. Tehnologia si materialele unghiilor false sunt preluate din stomatologie, astfel nu cauzeaza probleme de sanatate.

Desigur, executarea unghiilor false nu este ieftina, dar acesta nu este un privilegiu.

Daca suntem capabili sa influentam activitatea tehnicianului, daca gasim tehnicianul perfect care ne ofera forma,culoarea sau decorul dorit, acesta ne creste starea de spirit.

Ne dorim ca toata lumea sa isi gaseasca tehnicianul potrivit, care cunoaste nevoile clientilor sai si utilizeaza cele mai noi tehnici si materiale pentru a-si imbunatati serviciile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu