joi, 21 martie 2013

AI INCERCAT GEL&LACURILE DE LA BRILLBIRD?


Ai incercat Gel&Lacurile de la BrillBird?
Aceste produse, sunt lacuri pe baza de gel colorate, combina simplitatea lacuirii clasice si rezistenta gelurilor pentru unghii tehnice. Se ususca in lampa UV, asadar nu trebuie sa asteptati pana se usuca imediat nu ca oja, intareste si protejeaza unghiile naturale, datorita flexibilitatii preia miscarile unghiei fara crapaturi si dezlipire. Este recomandat sa le aplicati pe unghii scurte nu si pe cele lungi pentru ca sunt flexibile.
Sunt produse revolutionare si potrivite atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura, le gasiti intr-o paleta de culori variata si la moda, fiecare veti gasi pe plac.
Ordinea de utilizare este urmatoarea:
Dupa degresare si matuire, aplicati Nail Prep sau Spray Prep, urmand Primer 2 fara acid, dupa aplicati un strat deBond gel, care este un gel adeziv dizolvabil, asigura aderenta atat in cazul gel&lacurilor cat si in cazul in care aplicati gel transparent de constructie.
Urmeaza culoarea, aceasta o puteti aplica in 2 straturi subtiri daca este nevoie dupa care acoperiti cu Mani Gel&Lac Top, se usuca si se fixeaza cu Cleaner BrillBird.
Nu este deloc greu, chiar din contra, se aplica repede si usor si are o durabilitate de cel putin 3 saptamani.
Marele avantaj este ca aceste gel&lacuri sunt dizolvabile, asadar se pot dizolva cu o solutie si folii special concepute pentru acestea.
Cu solutia Remover de la BrillBird si foliile dizolvante Soak off foil, le puteti indeparta cu usurinta, dureaza doar 15 minute, timp in care puteti sa aveti o pauza de masa sau sa va odihniti putin inainte de a reincepe munca la salon.
Aceste gel&lacuri au o pigmentare puternica, uscare usoara, sunt confortabile, acopera perfect, fara dungi si urme.
Le gasiti in mai multe feluri:
Au o luminozitate puternica, stralucire pretioasa si fina, potrivit pentru orice varsta si stil.
Incercati-le cu incredere, nu o sa regretati! :)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu