miercuri, 20 martie 2013

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE GELURILE PENTRU UNGHII FALSE...


Tot ce trebuie sa stiti despre gelurile pentru unghii false...
Traim intr-o lume moderna, foarte multa lume prefera unghiile cu gel, nu numai ca sunt practice ci sunt si foarte frumoase si rezistente. Din aceasta cauza, tot timpul apar produse noi, rezistenta si calitatea gelurilor sunt intr-o continua dezvoltare.
Putem spune cu voce tare, ca in zilele noastre lumea prefera gelurile decat prafurile acrylice, acest lucru este cauzat de mai multi factori: cu totii stim ca gelurile se usuca inlampa UV, in timp scurt,fara sa fie influentate de factori externi, pe cand portelanul se usuca la temperatura camerei, asadar depinzand de un factor de inluenta.
Se lucreaza mult mai usor si mai rapid cu geluri pentru unghii false decat cu portelan, care are un timp limitat de formare din cauza uscarii la temperatura camerei.
Totodata sa nu uitam ca liquidul pentru portelan are un miros special, care poate nu este agreat de toata lumea, pe cat gelurile nu au nici un miros neplacut, se pileaza mult mai usor ca si portelanul.
Sa nu uitam, ca aceasta generatie ultramoderna de geluri, va permite sa va alegeti gelul potrivit pentru fiecare clienta si manichiurista. Dupa cum stiti este foarte indicat, ca pentru geluri sa folositi pensula din par artificial pe care le puteti curata cu usurinta doar cu un servetel curat, fara utilizarea diferitelor solutii, care pot distruge calitatea parului. Totodata este foarte indicat sa folositi 2 pensule diferite pentru gelurile colorate mai deschise la culoare si pentru cele inchise la culoare.
Totusi sunt cateva dezavantaje ale gelurilor fata de portelan.
  • La forme extreme, indoirea cu penseta este mai usoara la portelan decat la gel
  • Din cauza compozitiei unele forme necesita mai mult timp de lucru cu gel decat cuportelan.
  • In timpul slefuirii gelului, se produce praf, in acest caz va recomandam sa folositi masca speciala de protectie impotriva inhalarii acestuia.

Greseli in utilizarea gelurilor colorate.
O greseala tipica si des intalnita este faptul ca la asezarea gelului colorat, trebuie sa aplicam un strat subtire de gel de constructie pentru o lipire mai buna si rezistenta.
Nu uitati, este important, in timpul aplicarii sa lucrati fin, astfel in loc sa-l asezati uniform, daca lucrati impingand tare de pensula, o sa stergeti gelul colorat de pe suprafa aplicata.
Nu va speriati daca intr-un strat nu acopera bine, densitatea si pigmentarea gelurilor colorate difera intre ele, asadar daca este nevoie aplicati 2 straturi de gel.
In cazul gelurilor de culoare inchisa, poate este nevoie de mai mult timp de uscare, sa lasati sa se usuce bine in lampa.
Cu ajutorul gelurilor colorate, putem obtine efectul de trecere dintr-o culoare in alta, efecte speciale de culori, puteti alcatui culoare de french.
Speram ca sa va ajute aceste informatii pe viitor, va dorim sa alegeti tot timpul solutia perfecta!

www.brillbird.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu