miercuri, 20 martie 2013

GEL 3D PENTRU UNGHII FALSE

Popularitatea unghiilor false creste in fiecare zi. Din ce in ce mai multe femei isi doresc unghii elegante, frumoase si impecabile.

Traim intr-o lume moderna, tot timpul apar lucruri noi, bineinteles si in cazul gelurilor este valabil. In Romania daca facem o statistica, o mare parte dintre manichiuriste folosesc gel pentru unghii decat portelan.

Dintre gelurile colorate, incercam sa analizam mai amanuntit gelul 3D.

Este un gel cu o densitate ridicata, gasiti in diferite culori la moda, este creat special pentru tehnica de decorare 3D. Este o tehnica mult mai simpla decat cea cu portelan, obtineti mai usor modele din gel 3D, nu au miros ca si liquidul pentru portelan, puteti modela pana in momentul in care este bagat in lampa UV, in schimb portelanul se usuca la temperatura camerei, asadar, un incepator poate crea mai usor din gel diferite modele florale si nu numai.

Trebuie sa alegeti un produs de calitate, ca si rezultatele sa fie corespunzatoare.

Trebuie sa stiti ca un gel 3D de calitate, are o densitate ridicata, culori vii si timp de uscare 4 minute, dar cu cele de calitate slaba o sa aveti probleme, nu au o densitate potrivita, nu sunt pigmentate 100% si poate nici dupa minute in sir nu se vor usca perfect.

Puteti crea modele simple de salon dar totodata si modele sofisticate care dau perfect pe unghii.

Este foarte important sa folositi si o pensula potrivita pentru aceste geluri, cele in forma de " lacrima ", astfel puteti crea forme exacta si perfecte.

In acest an, cea mai trendy combinatie pe unghiile construite este efectul combinatiei finishului mat si cel lucios.

Puteti crea modele de exceptie prin combinatia gelurilor 3D, ca de exemplu: un argintiu cu visiniu si finish mat, va iesi superb!

Sa nu va pierdeti curajul de a le incerca, sa faceti diferite combinatii extreme si sofisticate, astfel veti obtine creatii unice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu