joi, 21 martie 2013

DE CE SA ALEGI VOPSELE AQUARELL SAU ACRYLICE?


De ce sa alegi vopsele Aquarell sau Acrylice?
In ziua de azi, sunt foarte multe modele elegante, luxoase, sofisticate si adorabile in acelasi timp, create din diferite vopsele pentru pictat, cum ar fi vopsele acrylice si aquarell.
Ca sa vedeti mai bine care este diferenta intre cele doua tipuri de vopsele, iata o scurta descriere.
One Movement, vopsele acrylice de o miscare.
Sunt special create pentru tehnica dint-o miscare si decorare traditionala pe baza de acryl. Cu continut imens de pigmenti, vopselele acrylice BrillBird, cu o posibilitate de acoperire extraordinara care poate fi aplicata si intr-un strat subtire, cu textura cremoasa si timp mai lung de uscare, sunt fenomenale.
Vopsele cremoase Aquarell
Aceste vopsele sunt de inalta calitate ca si compozitie, si se diferentieaza de celelalte vopsele aquarell prin faptul ca apa adaugata, este in cantitate mai putina, intensitatea culorilor este mult mai profunda, astfel si luciul lor este mult mai luxos. Sunt practice, usor de utilizat si contin solutie de antiuscare.
Vopsele BrillBird Velvet Aquarell
Sunt asemanatoare cu vopselele clasice aquarell, doar ca acestea au un sidef inedit si elegant. Arata foarte bine la orice design, fie clasic, modern sau trendy.
Desigur vorbim despre doua tehnici diferite, Tehnica One Movement cu vopsele acrylice si tehnica pictatului cu aquarell difera, dar au un podus comun: pensula Line! Aceasta pensula se poate folosi pentru realizarea liniilor subtiri in ambele cazuri.
Totodata pentru tehnica One Movement am creat doua pensule speciale:BrillBird - Pensule Nail Art.
Amandoua sunt extraordinar de bune si rezistente!
Nu uitati!
Pensulele nu se curata cu diferite solutii, le spalati bine cu apa, nu lasati sa se usuce vopseaua in ele, doar in acest caz de urgenta le curatati cu cleanerul.
Pentru vopselele Aquarell, va recomandam pensulele: Aqua Art si Shadow Pro, concepute din par natural de origine animala, rezistente si excelente.
Daca sunteti curioase si de cele doua tehnici, nu aveti decat sa participati la unul sau mai multe cursuri de perfectionare, organizate de BrillBird Romania!
Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu